Privacy Policy

SEKRETESS

Tech 21 UK Limited är ett bolag som bildats och registrerats i England och Wales med företagsnummer: 5630013 (häri kallat "vi", "oss" och "vår" nedan), tar din integritet på största allvar. Denna sekretesspolicy förklarar vilken personlig information vi samlar in, hur och när det samlas in, vad vi använder den till, hur vi kommer att använda den i framtiden samt uppgifter om de omständigheter under vilka vi kan lämna ut den till tredje part. Om du har några frågor om hur din information samlas in eller används som inte besvaras av denna integritetspolicy och/eller har eventuella klagomål får du gärna kontakta oss.

Genom att besöka och använda www.tech21.com ("webbplatsen") eller något annat program eller webbplats ("Program") för köp eller provning av produkter från Tech21 (i förekommande fall) samtycker du till vår praxis när det gäller användande och avslöjande av din personliga information som beskrivs i denna sekretesspolicy. Om du är under 16 år måste du få din förälders eller målsmans medgivande innan du lämnar några personuppgifter till oss.

VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN OCH HUR ANVÄNDER VI DEN?

När du registrerar ett konto hos oss, gör en beställning hos oss eller skickar en förfrågan till oss, kommer vi samla in viss personlig information om dig, t.ex. ditt namn, postadress, telefonnummer, e-postadress och kreditkortsnummer. Vi kan också få information om dig som ett resultat av autentisering eller identitetskontroller. Vi använder denna information för att identifiera dig som kund, för att behandla din beställning, för att leverera produkter, behandla betalningar, uppdatera våra register,  möjliggöra användning av interaktiva funktioner på vår webbplats och allmänt hantera ditt konto hos oss, samt ge dig information per post, e-post, SMS telefon och/eller via andra elektroniska medel inklusive sociala medier om våra produkter, evenemang och kampanjer. Vi kan också använda denna information för att skräddarsy hur vår webbplats visas för dig och även skräddarsy innehållet i vår kommunikation med dig, så att webbplatsen och dessa meddelanden blir mer relevanta för dig.

Vi kan även be dig om annan information, preferenser gällande produkttyper och kategori , din ålder och eventuella speciella datum (t.ex. födelsedag och årsdag) som kommer att användas för att förbättra vår service till dig. Det är helt frivilligt att ge oss denna typ av information, men vi kanske inte kan behandla din beställning om du inte ger oss all den begärda informationen.

Vi kan samla in statistisk information om besöken på webbplatsen, försäljning och annan användningsrelaterad information som vi kan föra vidare till utvalda tredje parter. Statistiken omfattar inte någon information som kan identifiera dig personligen.

Vi kan också använda din personliga information för våra interna marknadsföringssyften och demografiska studier, tillsammans med icke-individuella uppgifter för att analysera, profilera och övervaka konsumtionsvanor så att vi ständigt kan förbättra våra produkter och förstå vad som kan vara av intresse för dig och andra kunder.

Dessutom kan vi övervaka eller spela in din kommunikation med oss för kvalitetskontroll och i utbildningssyfte.

Vi kommer alltid att sträva efter att uppfylla kraven i UK Data Protection Act, 1998 ("Dataskyddslagen") och eventuella tillämpliga lagar och förordningar för att säkerställa att den personliga information du ger oss hålls tillräckligt säker och behandlas på ett korrekt och lagligt sätt. Dina uppgifter kommer att lagras och förvaltas av Tech21 Limited på Syds Quay, Eel Pie Island, Twickenham, Middlesex TW1 3DY, Storbritannien, som kommer att fungera som uppgiftsansvarig för tillämpningen av dataskyddslagen.  Kontakta ossgärna om du har några frågor i förhållande till dina uppgifter.

LAGRING OCH RADERING AV PERSONUPPGIFTER

Vi ska bara lagra din information så länge du förblir en aktiv kund och tre år framåt eller under annan period som krävs enligt lag.

Om du vill begära borttagning av dina personuppgifter eller vill ändra dina inställningar kan du när som helst kontakta oss.

HUR AVREGISTRERAR JAG MIG FRÅN E-POSTUPPDATERINGAR FRÅN TECH21?

Om du har registrerat att du vill ta emot uppdateringar från oss och sedan inte vill göra det längre kan du begära att vi ändrar dina inställningar. Du kan även klicka på avsägandelänken som du hittar längst ner på alla e-postmeddelanden du får från oss.

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG AV TECH21

Vi kommer alltid att sträva efter att uppfylla alla lagliga krav för att se till att den personliga information du ger oss hålls tillräckligt säker och behandlas på ett korrekt och lagligt sätt.

ANDRA MÄNNISKOR SOM KAN HA TILLGÅNG TILL DIN INFORMATION

I vissa fall kan vi dela din information med andra företag inom Tech21-koncernen och utvalda tjänsteleverantörer som utför uppgifter för vår räkning, som till exempel orderpackning och betalningshantering. Detta omfattar de bolag vi har valt att hantera leveransen av våra produkter samt andra budföretag som vi kan använda från tid till annan. Vi kan också dela information med andra företag som hjälper Tech21 med marknadsföring av Tech21s produkter och tjänster för att förbättra kundtjänst och/eller för att dela information om produkter från Tech21. I dessa fall kommer vi endast att ge dessa företag den information som de måste ha för att utföra sina tjänster, och de får inte använda informationen för andra ändamål. De kommer endast att använda din information på det sätt på vilket vi ger dem tillåtelse och som är tillåtet enligt lagen.

Du bekräftar och samtycker även till att vi under vissa omständigheter kan lämna ut personlig information om dig till tredje part, till exempel för att uppfylla alla lagliga krav, för någon juridisk process, i syfte att erhålla juridisk rådgivning, för tillämpning av kreditriskminskning, för att förebygga och upptäcka bedrägerier och/eller för att skydda och försvara Tech2s och andra medlemmar av Tech21-koncernens rättigheter och egendom . Varje gång vi lämnar ut dina uppgifter i syfte att minska kreditrisk och för bedrägeribekämpning kommer vi att vidta alla åtgärder som rimligen kan krävas för att säkerställa att informationen är säker.

Skulle vi eller en del av vår verksamhet genomgå en omorganisation eller säljas till en tredje part, godkänner du att all personlig information vi har om dig kan överföras till den omorganiserade enheten eller till tredje part.

Genom att ange in dina personuppgifter på webbplatsen och/eller något annat program godkänner du denna överföring, lagring och/eller behandling utanför EES eller ditt hemland. I händelse av att vi överför, lagrar eller behandlar dina personuppgifter i ett land utanför EES kommer vi att vidta alla åtgärder som rimligen kan krävas för att säkerställa att informationen behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och andra tillämpliga dataskyddslagar.

UPPDATERING OCH GRANSKNING AV INFORMATION OM DIG

Du kan ändra eller uppdatera dina uppgifter genom att logga in på Mitt konto på webbplatsen och ändra dina uppgifter.

ÄNDRINGAR I DENNA SEKRETESSPOLICY

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy. Den uppdaterade sekretesspolicyn kommer att läggas ut på webbplatsen. Vänligen kontrollera regelbundet webbplatsen för förändringar i denna sekretesspolicy. Om du fortsätter att använda webbplatsen eller om du skickar information till oss efter sådana förändringar, kommer du anses ha läst och godkänt dem.

LÄNKAR TILL TREDJE PART

Webbplatsen och/eller andra program kan från tid till annan innehålla länkar till andra webbplatser som inte kontrolleras av oss. Vi ansvarar inte för din sekretess, uppgifter som samlats in eller innehållet på sådana andra webbplatser. Operatörerna av dessa länkade webbplatser är inte skyldiga att följa denna sekretesspolicy. Om det finns villkor, andra sekretesspolicys eller riktlinjer som förekommer på dessa webbplatser, bör du även granska dem noga då din användning av dessa webbplatser kan bli föremål för dem.

SÄKERHETSMEDDELANDE

Tyvärr är all överföring av information via Internet är inte helt säker. Även om vi gör vårt bästa för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera total säkerhet för de uppgifter som lämnats till oss och all överföring sker på egen risk. Vi har dock strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst så långt det är möjligt. Personuppgifter som lämnas till Tech21 via webbplatsen eller på annat sätt samt kreditkortstransaktioner online överförs via en säker PCI-kompatibel server med hjälp av SSL-krypteringsteknik.

När bokstäverna "http" i webbadressen ändras till "https", betyder det att du är på en säker sida som använder SSL. Din webbläsaren kan även visa ett popup-meddelande eller visa en hänglås-ikon för att visa att du är på väg att öppna en säker sida.  Webbplatsen och dess program använder denna krypteringsteknik för att skydda din information under datatransport. SSL krypterar beställningsinformation såsom ditt namn, adress och kreditkortsnummer. Observera att e-post är inte krypterat och anses inte vara ett säkert sätt att skicka kreditkortsinformation. 

COOKIES OCH HUR VI ANVÄNDER DEM

Cookies är små bitar av information som utfärdats till din dator när du besöker en webbplats, och som lagrar och ibland spårar information om hur du använder webbplatsen. Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och kvaliteten på vår webbplats och på våra tjänster. När du besöker vår hemsida skickar vår webbserver en cookie till din dator som gör det möjligt för oss att känna igen din dator. Genom att koppla samman identifikationsnumren i våra cookies med annan kundinformation du anger när du till exempel loggar in på webbplatsen, då vet vi att cookie-informationen är kopplad till dig.  Genom att fortsätta från denna sida godkänner du våra cookie-inställningar och bekräftar att du förstår denna policy som förklarar hur du hanterar cookies och inställningar för dem. Tänk på att om du begränsar cookies kommer din användarupplevelse att påverkas, och detta kan hindra dig från att använda en del av vår hemsida.


Varför använder vi cookies?

För att du ska använda viktiga funktioner på vår webbplats, som till exempel lägga varor i varukorgen medan du fortsätter att handla och/eller navigera till olika sidor på webbplatsen och få tillgång till säkra sidor på webbplatsen. Om du väljer att inte acceptera dessa cookies kommer du inte att kunna handla från vår webbplats, utan bara titta på sidorna. Vi samlar in information om hur du använder vår webbplats, så att vi kan förbättra kvaliteten på vår webbplats och våra tjänster.
Vi använder den här informationen för att

• föra statistik över hur vår webbplats används
• se hur effektiva våra annonser är genom att identifiera var du klickar och vilken webbplats du kom från
• informera våra utvalda tredjepartspartners att en av våra besökare även besökte deras hemsida (inklusive uppgifter om eventuella produkter som du köpt)
• hjälpa oss att förbättra webbplatsen genom att mäta eventuella fel som uppstår under ditt besök.

Förse dig med förbättrad funktionalitet, såsom minnas om du har besökt oss tidigare och vilka preferenser du har angett.
Vi kan också återställa vad som finns i din varukorg om du vill återvända vid ett senare tillfälle. Dessa cookies kan dela information med partners för att tillhandahålla tjänster på vår webbplats. Den information som utbyts ska endast användas för att tillhandahålla tjänster, produkter eller funktioner, och inte för något annat ändamål.

För att kunna skräddarsy din upplevelse på vår webbplats genom att visa produkter baserade på sådana du tidigare visat intresse för, både på denna webbplats och på vissa andra webbplatser. En del av dessa skräddarsydda funktioner kan kopplas till tjänster som tillhandahålls av en tredje part som registrerar att du har besökt vår webbplats. Denna information används för att informera dig om produkter från Tech21 som kan vara av intresse för dig. Dessa cookies kan också länka till sociala nätverk som Facebook eller ge reklambyråer information om ditt besök så att de visa annonser för Tech21-produkter som kan vara av intresse för dig.